Laddar Evenemang

NU ÄR DET DAX ATT BOKA IN  TECHNO CLASSICA I ESSEN!

Vi som var där hann inte med allt och nu tar vi resten. Tänk dig det här – utställningsyta på 120.000 kvm TRE (!) gånger större än Svenska Mässan i Göteborgs totala yta. Eller 17 fotbollsplaner fyllda med utställare, fordon och marknadsstånd.
Vi finner nästan alla biltillverkare i Europa med egna montrar som samsas med bilrenoveringsfirmor, museer, klubbar och tillbehörsfirmor.
Som inte detta vore nog så finns en stor marknad för verktyg, broschyrer, böcker, kuriosa och allt annat som du kan behöva i vår hobby – BILEN! Techno Classica anses vara en av världens största, med sina 2000 utställda fordon och över 130 entusiastbilklubbar representerade.
En tillställning du bara inte får missa innan vårsäsongen börjar. Boka nu hos ResIdé i Halmstad. I sällskap med likasinnade får du ut det mesta med en bussresa.

Dag 1, torsdag
Vi reser över de danska öarna till färjorna i Rödby och kommer så in i Tyskland. Stopp för lite shopping i Puttgarden. Längs snabba motorvägar färdas vi via Hamburg – Bremen – Münster till vårt hotell mitt i Essen.
Dag 2, fredag
Efter frukost är det mässan som gäller. Hela dagen för den som orkar. Mässan ligger på 3 kilometers avstånd från hotellet.
Dag 3, lördag
Efter frukost är det så åter dags för mässan.
Dag 4, söndag
Efter frukost reser vi åter mot hemorterna och räknar med att nå Sverige mellan 20.00 – 21.00 efter en fantastisk upplevelse i bagaget.

 

I resans pris 6 290 kronor ingår:
• Bussresa i bekväm helturistbuss
• Reseledning
• Färje-, Bro och vägavgifter
• 3 övernattningar del i dubbelrum inkl. frukost
• Inträde till mässan två dagar
Tillkommer:
• Personliga försäkringar • Enkelrum 1290 kronor

Share This Story, Choose Your Platform!