Laddar Evenemang

Junktruck in the Bush

Efter tre års lyckade resor till varma och sköna Texas, gör vi om denna resa till Fort Worth/Dallas för att besöka den största marknaden i söder, PATE. Pate Swap Meet, som firar sitt 51st årliga evenemang, är den största i sitt slag i USA. Med över 200 000 besökare under 2019 är det vidsträckta Pate Swap Meet ett ledande samlarval för sin mångfald av bil- och motorcykelrelaterade produkter som erbjuds av leverantörer från hela landet. Det tre dagar långa evenemanget, som omfattar i genomsnitt 8 700 säljare, är värd för allt bil-, motorcykel- och transport relaterat. Besökare möts av en mängd olika artiklar som inkluderar delar, tillbehör, automobilia, antikviteter och samlarfordon.

 

 

Min plan är att göra några bil-relaterade besök i Austin Texas, innan vi fortsätter upp till Fort Worth. 

Garage besök hos Brian Bass

I Fort Worth/Dallas området finns det flera Classic-Car-dealers som tillhanda håller ett stort utbud av fina klassiska bilar. I staden finner vi många bilbyggare, Gas Monkey Garage, Brian Bass med flera.

Redan på onsdags kvällen räknar vi med att besöka Swap området för ett litet smakprov. Vi stannar sedan på mässan under torsdagen och större delen av fredagen för att sedan fortsätta norr ut.

Vi har de åren vi kört denna resan lyckats med att besöka Swapmeet Lawrence Kansas. Tyvärr infaller det under samma helg i år. Vilket medför en lång sträckkörning under fredag eftermiddagen och en tidig morgon på lördagen för att hinna med Lawrence. I Lawrence har vi också vår vän Bob Baxter, som specialiserat sig på Ford före 1953. Vi hoppas också göra ett besök hos Vintage Vettes och kanske Pete & Jakes.

 

 

Brian Bass

 

Vi kommer att resa genom Oklahoma, Kansas och in i Nebraska. På vår färd längs det amerikanska vägnätet besöker vi folk som samlat fordon och kuriosa under många år. Några nya och många som vi besökt förut. På grund av att det ofta handlar om privat personer med personliga samlingar så kan jag här inte redogöra vilka vi besöker på denna!

Vi gör som vanligt och avslutar hos våra vänner Steph och Doug. Vi räknar även i år att fylla en fyrtio-fots Container.

Som vanligt går det att beställa produkter från leverantörer runt om i USA och få dessa lagrade hos Doug ́s tills vi kommer. Adress till detta kommer c:a en månad innan avresa. 

Closing the container

Med reservation för ändringar i resplan och färdvägar. 

Share This Story, Choose Your Platform!